close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

HÅLL DIG UPPDATERAD

NYHETER

Det senaste om The Sales Conference

SENASTE NYTT
Talare

”Vi har lagt otroligt mycket makt i få händer i Silicon Valley”

2017-09-20

Han började som knattereporter för Barnjournalen 1988. Fortsatte som frilansande journalist, musiker, typograf och nattredigerare parallellt med universitetsstudier. Det stora genombrottet kom 2010 när reportageboken ”Google Koden” kom ut. Några år senare når han en miljonpublik med sitt Ted.com talk. Idag är han en av Sveriges hetaste talare med temat ”Sju sätt att äga världen”. Vi fick ett samtal med Andreas Ekström, keynote speaker på The Sales Conference i Göteborg 10 oktober och Stockholm 14 november.

Talare

”Förlorarna i en föränderlig värld är de som är tvärsäkra på att de redan vet allt”

2017-09-11

I mer än två decennier har han inspirerat människor i 65 länder på 6 olika kontinenter. Han har genomfört över 2000 föreläsningar, bara förra året föreläste han i 23 olika länder, och räknas idag som en av världens mest globala keynote talare. Möt Fredrik Härén, en av huvudtalarna på The Sales Conference i Stockholm den 14e november 2017.

Talare

”Det räcker inte med "EN" säljstrategi för att lyckas”

2017-09-07

Han har en gång varit musiker i ett pojkband. Nu brinner för att förmedla idéer på IHM där han jobbar som affärskonsult och konceptutvecklare inom försäljning. Han skriver på en bok om försäljning och aktuell som talare på The Sales Conference i Göteborg och Stockholm 2017. Låt oss presentera den karismatiska Göteborgaren Riki Dackén.

”Spelifiering kommer att vara normen för all framgångsrik B2B-försäljning”

2017-09-01

Under närmare 25 års tid har han kämpat för att få fler säljare att känna lust och engagemang i sitt yrke. Målet? Att öka prestationen hos individen och hjälpa chefen att utöva ett mer modernt ledarskap med hjälp av något han kallar för ”Gamification in Business”. På The Sales Conference i Göteborg och Stockholm 2017 får vi ta del av Stefan Thorbergs samlade erfarenheter från ett ha hjälpt tusentals deltagare i olika motivationsprogram.

Talare

”Kulturen är företagets kompass in i framtiden”

2017-08-29

Många strängar på sin lyra. Så kan man lugnt beskriva honom. Superekonomen som kan balans- och resultaträkningar på sina fem fingrar. Rektor för Sälj & Marknadshögskolan. Sportnörd med bakgrund som sälj & marknadschef för Modo Hockey. Samt ett flertal uppdrag som VD, konsult och utbildare i internationella företag. Låt oss presentera Tommy Roos, idag seniorkonsult på Mindset, som föreläser med temat ”Företagskulturen som boost för säljresultatet” på The Sales Conference i både Göteborg och Stockholm.

Nyheter

Dags att nominera Sveriges bästa företag och ledare inom B2B sälj-och marknadsföring

2017-08-24

Varje dag görs föredömliga säljinsatser i Svenskt näringsliv. Säljorganisationer, individer och leverantörer som bidrar till skapa försäljningsframgångar och ett blomstrande näringsliv. På The Sales Conference Sales Award Gala i Stockholm 14e november hyllas och premieras dessa hjältar tillsammans med en trerätters middag och färgsprakande show av Wallmans och David Lindgren. Nu börjar nomineringsprocessen som ska sålla fram vinnare i tre priskategorier.

Talare

”Försäljning finns inte ens på 10 topplistan över framtidsjobb”

2017-08-18

I en kunskapsbaserad ekonomi blir överlägset tänkande viktigare än överlägsen produktion och drift. I ett sådant samhälle blir säljaren en nyckelspelare men också en bristvara vilket leder till att vi nu bevittnar ett formligt krig om talangerna. En av de personer som vet mest om hur man attraherar och rekryterar framtidens talanger inom försäljning är Ulrica Ekeroth, vd på SalesOnly som på The Sales Conference föreläser om ”Hur man vinner slaget om framtidens talanger”. Vi fick en intervju med Ulrica.

Nyheter

Nordens största kvinnliga youtuber till The Sales Conference

2017-06-26

Clara Henry är 23-åringen från Göteborg som är Nordens största kvinnliga Youtuber. Hon vloggar inför över 430 000 följare, har lett Melodifestivalen, sommarpratat i P1 och vunnit Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Man kan gott påstå att hon är ett levande exempel på hur den unga generationen ser på marknadsföring och vad de påverkas av.

Get inspired!

2017-06-20

Titta på vår nya trailer för The Sales Conference 2017.

Nyheter

Vem besöker The Sales Conference?

2017-06-16

Varje år är The Sales Conference utsålt och det gör oss naturligtvis både glada och stolta. Men vad är det för typ av personer och företag som varje år törstar efter inspiration, kunskap och fakta inom försäljning och marknadsföring? 

Talare

”I år tar jag på mig moderatorshatten på The Sales Conference”

2017-06-14

Henrik Larsson-Broman är trendanalytiker, säljexpert och grundare av forskningsbolaget ProSales Institute och tillika upphovsman till Nordens största framtidskonferens – The Sales Conference. Efter 10 år på scenen som keynote-speaker tar han nu på sig moderatorshatten. Här berättar han varför.

Talare

Vad händer när vi inte längre kan kontakta kunderna hur som helst?

2017-06-13

I maj 2018 träder GDPR i kraft, och inget kommer att bli sig likt. I grunden gör den nya dataskyddslagen så att individen har full bestämmanderätt över sina personuppgifter, vilket ställer helt nya krav på alla företag och organisationer som vill sälja och marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi fick en kort intervju med specialisten Göran Falkman som på The Sales Conference kommer att prata om utmaningar och möjligheter med den nya lagen.

Talare

”Våra försök att möta kunden i den nya köpresan har gått till överdrift”

2017-06-09

Han vill modernisera sälj- och marknadsavdelningarna med hjälp av insikter. Möt Oliver Lopez, en av landets mest uppskattade talare och konsult som legat i täten för att få sälj- och marknad att tänka i nya banor. Den 14 november föreläser han på Nordens största mötesplats för B2B-ledare - The Sales Conference. Här berättar han om vad vi kan förvänta oss.

SÄKRA DIN PLATS REDAN IDAG

BOKA DIN BILJETT

The Sales Conference startar med en innehållsrik och inspirerande eftermiddag i Göteborg 10:e oktober.
Konferensen i Stockholm 14:e november har två delar, en inspirerande dag och branschens bästa galakväll. 

STOCKHOLMGÖTEBORG

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..