close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

HÅLL DIG UPPDATERAD

NYHETER

Det senaste om The Sales Conference

SENASTE NYTT
Nyheter

Bilder, presentationer och film från The Sales Conference 2017

2018-01-29

Vi vill tacka dig framåtlutade och utvecklingsorienterade ledare som bidrog till att göra 10-årsjubileumet av The Sales Conference till vad det blev – en succé!

Därför har vi besökt The Sales Conference 9 av 10 gånger

2017-12-12

Den 14e november 2017 arrangerade ProSales Institute för 10e året i rad Nordens största konferens och mötesplats för B2B-chefer – The Sales Conference. Konferensen, som de senaste åren alltid varit fullbokad, har många återkommande besökare. Vi fick en kort intervju med tre av deltagarna som besökt konferensen hela 9 av 10 gånger.

Mycronic - "Årets B2B Commercial Excellence Company"

2017-12-12

Det världsledande företaget på elektronikprodukter - Mycronic - vann det ärofyllda priset ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2017” inför ett fullsatt The Sales Conference Sales Awards den 14 november 2017. Prisets syfte är att lyfta fram och belöna företag som har utvecklat en lönsam kommersiell modell där man inkluderar och bedriver försäljning och marknadsföring på ett innovativt och kundorienterat sätt. ProSales fick en kort intervju med Bijan Etemad, vice president sales Mycronic, som tillsammans med sin kollega Magnus Marthinson tog emot priset.

Nyheter

Vainu - vinnare av ”Årets B2B Sales Tools Leverantör 2017”

2017-11-28

Finska Vainu vann det ärofyllda priset ”Årets B2B Sales Tool Leverantör” inför ett fullsatt The Sales Conference Sales Awards den 14 november 2017. Prisets syfte är att lyfta fram nystartade leverantörsföretag som med smarta verktyg och innovativa mjukvarulösningar bidrar till ett utveckla och effektivisera sälj- och marknadsfunktioner i svenska B2B-företag. ProSales fick en intervju med Sverigechefen Emil Westrin.

Christian Hed - "Årets B2B Commercial Director 2017"

2017-11-27

Christian Hed vann det ärofyllda priset ”Årets B2B Commercial Director” inför ett fullsatt The Sales Conference Sales Awards den 14 november 2017. Prisets syfte är att lyfta fram och belöna chefer som är goda föredömen för hur man bedriver ett modern och innovativt ledarskap i en snabbt föränderlig omvärld. ProSales fick en intervju med den lyckliga vinnaren.

Nyheter

Vinnarna i Sales Award Gala 2017

2017-11-15

Varje dag görs föredömliga insatser i Svenskt näringsliv. Företag och individer som bidrar till Sveriges tillväxt och nationella framgång. På Sales Award Gala lyfter vi fram och premierar dessa hjältar i tre kategorier: Årets B2B Commercial Excellence företag, Årets B2B Commercial Director och Årets B2B Sales Tools leverantör. Vi kan nu presentera vinnarna i Sales Awards 2017 på The Sales Conference Sales Award Gala den 14 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Nyheter

Get ready for the gala

2017-11-13

Tillhör du en av dem som gärna vill byta om och komma i galastämning inför kvällen efter en fullspäckad och inspirerad dag? Under After Worken efter The Sales Conference kl.16.50-18.30 kommer Hermes Group öppna en ”Gala Beauty Lounge” på entréplan som är till för dig som stannar och deltar på galakvällen. Här finns det möjlighet att göra sig redo och fräscha till sig inför kvällen, bland annat kommer en makeup artist från Face Stockholm att finnas på plats.

Nyheter

Här är finalisterna på The Sales Conference Sales Award Gala

2017-11-03

Nu är det klart vilka finalisterna är till de prestigefyllda priserna ”Årets B2B Commercial Excellence Company 2017”, ”Årets B2B Commercial Director 2017” samt ”Årets B2B Sales Tool Leverantör 2017”. Vinnarna presenteras på The Sales Conference Sales Award Gala den 14 november på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Nyheter

The Sales Conference är fullsatt!

2017-10-25

The Sales Conference är fullbokad. Så vad gör du om du fortfarande vill ha chansen att komma på Nordens största event och mötesplats för utvecklingsorienterade ledare inom B2B-försäljning och marknadsföring?

Talare

”Jag är besatt av försäljning och tillväxt”

2017-10-16

Den 14e november talar säljexperten Andreas Albiin på The Sales Conference i Stockholm på temat ”Framtidens ledarskap är kunddatadrivet och baseras på fakta”. Till vardags är han CEO på ProSales Systems där han hjälper företag att öka sin försäljning baserat på databaserad kundfeedback. Vi fick en kort intervju med Andreas.

Talare

“Värdeskapande digitalisering sker på kundernas villkor”

2017-10-16

Han är strategikonsulten som hjälper några av Nordens mest framgångsrika företag göra sina strategier, organisationer och erbjudanden mer marknadsrelevanta. Att digitalisering är på allas läppar tar han med ro. Fördjupad kundinsikt är en ”game changer” om man vill hitta rätt väg framåt, inte fastna i gamla hjulspår och undvika att försöka greppa allt nytt på samma gång, säger Joakim Rönnblom som är aktuell som talare på Nordens största mötesplats för B2B-chefer - The Sales Conference - i Stockholm 14 November.

Talare

”Sociala medier is the shit eftersom det är den ultimata källan till bekräftelse”

2017-09-27

Varje vecka tar hon fram sin kamera, filmar sig själv och vloggar inför närmare än halv miljon följare. 23-åriga youtube-stjärnan Clara Henry har minst sagt haft en raketkarriär med stora jobb som programledare för Melodifestivalen, författare och radiopratare i P3 och Sommar i P1. Hur har hon lyckats och vad kan vi som jobbar med försäljning lära av en av Nordens mest inflytelserika personer? Vi fick en intervju med Clara som den 14e november föreläser på Nordens största framtidskonferens om försäljning – The Sales Conference.

Talare

”Artificiell Intelligens kommer drastiskt förändra sättet vi gör affärer på”

2017-09-25

- Den digitala transformationen skapar stora möjligheter för marknadsföring och försäljning i B2B-företag. Än så länge har den inte kommit så långt trots att det är ett område där innovation och tekniska framsteg går i en rasande fart. Det är det som gör det så intressant! Att få hjälpa speciellt mer traditionella, stora organisationer t.ex. inom industrin att ställa om och förbli konkurrenskraftiga i den allt mer digitala och globala konkurrensen vi lever i. Det finns så mycket för oss i Norden att vinna på att vara föregångare på det här området. Det säger Emma Storbacka, landschef för Avaus i Sverige och aktuell som en av huvudtalarna på Nordens största mötesplats för B2B-chefer - The Sales Conference.

Möt Åsa Lindell – moderator på The Sales Conference i Göteborg 10 oktober

2017-09-24

Att jobba som moderator är intensivt, varje ögonblick är det fullt fokus, och trots en ständig total närvaro ska man ofta ha 3000 bollar i luften samtidigt. Inte omöjligt, men svårt. Och fantastiskt roligt. Det säger veteranen Åsa Lindell som skall leda moderera publiken på The Sales Conference i Göteborg den 10 oktober.

Talare

”Försäljningschefen och marknadschefen bör boka tid för parterapi”

2017-09-24

”Den klarast lysande stjärnan på den moderna B2B-försäljningshimlen". Så har hon beskrivits. Med 6500+ nya kontakter på LinkedIn efter 1,5 års tid och aktivt arbete med att bygga sociala relationer i den digitala världen har hon byggt en följarskara som heter duga. Nyckeln är att skapa värde i dialogen, säger Sara Larsen som är aktuell som en av huvudtalarna på Nordens största B2B-konferens – The Sales Conference 14 november.

Talare

”Vi har lagt otroligt mycket makt i få händer i Silicon Valley”

2017-09-20

Han började som knattereporter för Barnjournalen 1988. Fortsatte som frilansande journalist, musiker, typograf och nattredigerare parallellt med universitetsstudier. Det stora genombrottet kom 2010 när reportageboken ”Google Koden” kom ut. Några år senare når han en miljonpublik med sitt Ted.com talk. Idag är han en av Sveriges hetaste talare med temat ”Sju sätt att äga världen”. Vi fick ett samtal med Andreas Ekström, keynote speaker på The Sales Conference i Göteborg 10 oktober och Stockholm 14 november.

Talare

”Förlorarna i en föränderlig värld är de som är tvärsäkra på att de redan vet allt”

2017-09-11

I mer än två decennier har han inspirerat människor i 65 länder på 6 olika kontinenter. Han har genomfört över 2000 föreläsningar, bara förra året föreläste han i 23 olika länder, och räknas idag som en av världens mest globala keynote talare. Möt Fredrik Härén, en av huvudtalarna på The Sales Conference i Stockholm den 14e november 2017.

Talare

”Det räcker inte med "EN" säljstrategi för att lyckas”

2017-09-07

Han har en gång varit musiker i ett pojkband. Nu brinner för att förmedla idéer på IHM där han jobbar som affärskonsult och konceptutvecklare inom försäljning. Han skriver på en bok om försäljning och aktuell som talare på The Sales Conference i Göteborg och Stockholm 2017. Låt oss presentera den karismatiska Göteborgaren Riki Dackén.

”Spelifiering kommer att vara normen för all framgångsrik B2B-försäljning”

2017-09-01

Under närmare 25 års tid har han kämpat för att få fler säljare att känna lust och engagemang i sitt yrke. Målet? Att öka prestationen hos individen och hjälpa chefen att utöva ett mer modernt ledarskap med hjälp av något han kallar för ”Gamification in Business”. På The Sales Conference i Göteborg och Stockholm 2017 får vi ta del av Stefan Thorbergs samlade erfarenheter från ett ha hjälpt tusentals deltagare i olika motivationsprogram.

Talare

”Kulturen är företagets kompass in i framtiden”

2017-08-29

Många strängar på sin lyra. Så kan man lugnt beskriva honom. Superekonomen som kan balans- och resultaträkningar på sina fem fingrar. Rektor för Sälj & Marknadshögskolan. Sportnörd med bakgrund som sälj & marknadschef för Modo Hockey. Samt ett flertal uppdrag som VD, konsult och utbildare i internationella företag. Låt oss presentera Tommy Roos, idag seniorkonsult på Mindset, som föreläser med temat ”Företagskulturen som boost för säljresultatet” på The Sales Conference i både Göteborg och Stockholm.

Nyheter

Dags att nominera Sveriges bästa företag och ledare inom B2B sälj-och marknadsföring

2017-08-24

Varje dag görs föredömliga säljinsatser i Svenskt näringsliv. Säljorganisationer, individer och leverantörer som bidrar till skapa försäljningsframgångar och ett blomstrande näringsliv. På The Sales Conference Sales Award Gala i Stockholm 14e november hyllas och premieras dessa hjältar tillsammans med en trerätters middag och färgsprakande show av Wallmans och David Lindgren. Nu börjar nomineringsprocessen som ska sålla fram vinnare i tre priskategorier.

Talare

”Försäljning finns inte ens på 10 topplistan över framtidsjobb”

2017-08-18

I en kunskapsbaserad ekonomi blir överlägset tänkande viktigare än överlägsen produktion och drift. I ett sådant samhälle blir säljaren en nyckelspelare men också en bristvara vilket leder till att vi nu bevittnar ett formligt krig om talangerna. En av de personer som vet mest om hur man attraherar och rekryterar framtidens talanger inom försäljning är Ulrica Ekeroth, vd på SalesOnly som på The Sales Conference föreläser om ”Hur man vinner slaget om framtidens talanger”. Vi fick en intervju med Ulrica.

Nyheter

Nordens största kvinnliga youtuber till The Sales Conference

2017-06-26

Clara Henry är 23-åringen från Göteborg som är Nordens största kvinnliga Youtuber. Hon vloggar inför över 430 000 följare, har lett Melodifestivalen, sommarpratat i P1 och vunnit Årets Vloggkanal på Guldtuben-galan både 2014 och 2015. Man kan gott påstå att hon är ett levande exempel på hur den unga generationen ser på marknadsföring och vad de påverkas av.

Get inspired!

2017-06-20

Titta på vår nya trailer för The Sales Conference 2017.

Nyheter

Vem besöker The Sales Conference?

2017-06-16

Varje år är The Sales Conference utsålt och det gör oss naturligtvis både glada och stolta. Men vad är det för typ av personer och företag som varje år törstar efter inspiration, kunskap och fakta inom försäljning och marknadsföring? 

Talare

”I år tar jag på mig moderatorshatten på The Sales Conference”

2017-06-14

Henrik Larsson-Broman är trendanalytiker, säljexpert och grundare av forskningsbolaget ProSales Institute och tillika upphovsman till Nordens största framtidskonferens – The Sales Conference. Efter 10 år på scenen som keynote-speaker tar han nu på sig moderatorshatten. Här berättar han varför.

Talare

Vad händer när vi inte längre kan kontakta kunderna hur som helst?

2017-06-13

I maj 2018 träder GDPR i kraft, och inget kommer att bli sig likt. I grunden gör den nya dataskyddslagen så att individen har full bestämmanderätt över sina personuppgifter, vilket ställer helt nya krav på alla företag och organisationer som vill sälja och marknadsföra sina produkter och tjänster. Vi fick en kort intervju med specialisten Göran Falkman som på The Sales Conference kommer att prata om utmaningar och möjligheter med den nya lagen.

Talare

”Våra försök att möta kunden i den nya köpresan har gått till överdrift”

2017-06-09

Han vill modernisera sälj- och marknadsavdelningarna med hjälp av insikter. Möt Oliver Lopez, en av landets mest uppskattade talare och konsult som legat i täten för att få sälj- och marknad att tänka i nya banor. Den 14 november föreläser han på Nordens största mötesplats för B2B-ledare - The Sales Conference. Här berättar han om vad vi kan förvänta oss.

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..