Världen förändras. Gör ni?

Med digitaliseringen följer omvälvande förändringar för individer, företag och hela branscher. Ny affärslogik, nya kundkrav och nya arbetssätt ökar kraven på ständig kompetensutveckling. Med IHM som partner får du och ditt företag de bästa förutsättningar att stärka konkurrenskraften och ligga i framkant.

Våra öppna och företagsanpassade program omfattar allt ifrån punktinsatser för specifika roller, t ex säljträning och digital marknadsföring, till HiPo-program och hela företagsakademier. Programmen genomförs hos er eller på våra affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö, oftast som en kombination av fysiska träffar och enskilda träningsmoment online. Läs mer 

Ny säljstrategi: IHM DYNAMIC SALES 

 

När köpbeteendet förändras kan du inte sälja som du alltid har gjort. Många kunder tror sig veta vad de vill ha – med Dynamic Sales får de hjälp att upptäcka sina omedvetna behov.

Har du bestämda kunder som tror sig veta exakt vad de behöver? Talar de också med dina konkurrenter? Om svaret på någon av frågorna är ja, bör du titta närmare på Dynamic Sales – en ny, effektiv säljstrategi som skiljer sig totalt från hur de flesta säljorganisationer jobbar i dag och ger dina säljare större genomslag i kundmötet.

Läs mer 

Om IHM

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM med affärsskolor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Verksamheten bedrivs helt utifrån marknadens krav och önskemål och är ett privat alternativ för affärs- och ledarskapsutveckling. 

SÄKRA DIN PLATS PÅ SALES AWARD

FULLSATT!

The Sales Conference är nu fullbokat. Sätt upp dig på väntelista, då finns fortfarande chansen att få tag på en biljett.
Till Sales Award Gala finns fortfarande några få biljetter kvar, boka idag för att säkra din plats.

STOCKHOLM

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..