Commercial Excellence

ProSales Consulting är ett managementkonsultbolag specialiserat på ”Commercial Excellence”, eller hur man bäst driver organisk tillväxt via förbättring och effektivisering av kommersiella funktioner. Vi hjälper företag med deras försäljning, strategiska marknadsföring och verktyg för att skapa långvariga kundrelationer. 

År 2000 grundades ProSales Consulting och 7 år senare grundades vårt systerbolag och ett av Europas enda forskningsinstitut inom sälj och marknad ProSales Institute. Med utgångspunkt i deras forskning kombinerat med vår erfarenhet genomför vi på ProSales Consulting förändrings och förbättrings projekt åt några av Sveriges ledande B2B företag. Vi har hjälpt hundratals kunder med strategiutveckling och operationalisering av strategi i jakten på ökad kommersiell effektivitet. På senaste tiden har det ofta involverat att lösa utmaningar relaterat till digital strategi. ProSales Consulting kombinerar strategiskt och analytiskt tänkande med en förståelse för vad som fungerar i verkligheten. Vi levererar inte PowerPoint slides och pappersprodukter utan långvariga resultat för våra kunder.

Vi vill fortsätta dela med oss av de unika insikter vi har tillägnat oss för att hjälpa fler företag förbättra sin kommersiella förmåga och fatta rätt beslut i jakten på ökad organisk tillväxt.

Tveka inte att stanna förbi vår monter på TheSalesConference för ett samtal kring hur vi skulle kunna hjälpa ditt företag. Till dess hittar du mer information om oss på prosales.se/consulting, via info@prosales.com eller 08-545 02 500

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..