Nordens största kandidatnätverk inom försäljning

Försäljning är en av de svåraste nischerna inom rekrytering – och samtidigt helt avgörande för att bygga lyckade företag. SalesOnlys framgångar bygger på djup affärsförståelse och Nordens största kandidatnätverk inom försäljning. Vårt uppdrag är att matcha de bästa säljarna med de bästa arbetsgivarna. För båda parter handlar det om att inleda en värdefull, och gärna långsiktig relation. Utmaningarna är många och därför ser vi till att alla våra medarbetare har egen erfarenhet av försäljning. Vi är rådgivande affärskvinnor och -män med stort yrkeskunnande och en gedigen affärsförståelse. Eftersom vi har den förståelsen kan vi hitta, utveckla och behålla de bästa kandidaterna i en ständig strävan att öka våra kunders lönsamhet. Och vi hjälper samtidigt kandidaterna att navigera på en arbetsmarknad i snabb förändring.

Med stark förankring i våra ledstjärnor, passion, hårt jobb, kunskap och långsiktighet har vi skapat en verksamhet med utrymme att våga prova! Vi startade med fyra ambitiösa själar med en vilja av stål. Idag är vi totalt 35 personer som jobbar på en nordisk marknad på våra kontor i Sverige, Danmark och Finland. Vår resa har krävt mycket mod och fokus –  och det är med stolthet vi kan se tillbaks på vad vi har åstadkommit – dessutom har resan bara börjat!

 

 

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..