Skapa resultat med Video

Vpitch är ett svenskt startup bolag som utvecklar och paketerar videofunktioner med fokus på sälj. Vår ide är att kombinera vår långa erfarenhet med B2B och B2C med den senaste tekniken och utvecklingen inom videofunktioner.

Flaggskeppet är Vpitch-verktyget som kombinerar en intresseväckande video och spårning vilket ger säljaren kontroll när prospektet tittat, eller inte tittat!

 

Det hela är egentligen väldigt självklart. 

En video har mycket större möjligheter att väcka intresse än ett stressat samtal eller en färgglad pdf som ingen läser. Men utan spårning av tittandet så kommer ni hamna fel i återkopplingen. 

Oftast ringer man för tidigt, innan de har sett videon eller så ringer man försent när de har glömt. Med Vpitch har man alltid perfekt timing.

Videokampanjer med SMS och MMS

Vpitch har utvecklat ett system som bygger på följande steg.

Erbjud kunder att registrera sig för sms kampanjer Producera kampanjvideos.

Skicka SMS/MMS erbjudandet i form av en video som visar och förklarar erbjudandet Använd Vpitchs videofunktioner för att rikta kunden till varuvagnen/handla

Visste ni att 97 % av alla MMS blir lästa och 87% öppnas inom den första timmen?

V-12  

Korta videos för sociala media.som lyfter fram specifika fördelar med er tjänst/produkt.

I sociala media/ nyhetsbrev och mail är video ett överlägset sätt att nå fram med sitt budskap. En ny video skapar trafik, kommentarer och leads.

Problemet är att en bra videoproduktion kostar så man måste återanvända samma video flera gånger, vilket drar ner trafiken och intresset. 

Med V12 skrivs manus för en serie korta videos som sedan filmas under samma studiodag.Varje video belyser 1 fördel med er produkt.

Fördelarna är man kraftigt reducerar kostnaden och att man kan planera sin marknadsföring över tid. Man kommer hela tiden ut med nytt material och bygger varumärket. Men främst ökar man försäljningen när kunderna ser en video med just den egenskapen de söker.

Välkomna upp på balkongen på årets Sales Conference och träffa oss på Vpitch.
SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..