OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Fredrik Härén
Idémakare och global tänkare
 
 

One World. One Company. En värld i ständig förändring.

I en global värld har alla samma möjligheter

Företag som vill överleva i framtiden måste lära sig global kompetens. Små som stora företag. I en global värld har alla samma möjligheter. De mest framgångsrika företagen agerar över hela världen, utan hemvist - de tänker inte “export” de tänker “försäljning". De ser världen som en enda global plattform. Förbered dig på att bli förvånad, utmanad och inspirerad av Fredrik Härén - en av världens mest globala talare. I mer än två decennier har han inspirerat människor i fler än 60 länder på 6 kontinenter och genomfört över 2000 föreläsningar, bara förra året föreläste han i 23 olika länder.

Fredrik Härén är född 1968 och utbildad vid Växjö universitet och CMSU i USA. Han har tillbringat många år i Asien och bor numera på heltid i Singapore. Med erfarenheter från internationellt arbete under en lång tid har han fått perspektiv på hur idéer och kreativitet tar sig uttryck i olika samhällen världen över.

2007 utsågs han till årets talare av Eventakdemin och arbetsgivarorganisationen Företagarna. 

2008 var han Sommarpratare Sveriges Radio P1.

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..