OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Henrik Larsson-Broman
Grundare av forsknings- och rådgivningsföretaget ProSales Institute AB

Smart B2B försäljning

Från tro och tyckande till vetande och fakta

Digitaliseringen av försäljning och marknadsföring skapar möjligheter som aldrig förr. En av dem är att vi kan skaffa faktabaserat beslutsunderlag som hjälper oss att konstant utveckla vår förmåga till mer intelligent försäljning. Insiktsfullt. Underhållande och inspirerande är några av kommentarerna på denna föreläsning där Henrik Larsson-Broman svarar på frågor som: 

  • Varför behöver vi mer fakta-och datadrivna i våra beslut om hur vi ska driva försäljning?
  • Varför fattar vi så många felaktiga beslut som leder oss i fel riktning?
  • Hur kan vi komma bort från myter, åsikter och tyckanden och istället utveckla oss själva med mer faktabaserad kunskap?

Henrik Larsson-Broman

Henrik Larsson-Broman, grundare av forsknings- och rådgivningsföretaget ProSales Institute AB, har studerat trender och forskning inom försäljning de senaste 17 åren. Med utomordentlig omvärldsinsikt är han en av landets mest efterfrågade föreläsare, och förser säljare och ledare med fakta på bordet om vad som skapar säljframgång och vad som krävs för att bygga framtidssäkrade säljstrategier.

Följ Henrik på Linkedin

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..