OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Joakim Rönnblom
Rådgivare och strategiproffs på ProSales Consulting
 

Hårda fakta om digitalisering inom sälj- och marknad

Hur väl är svenska B2B-bolag förberedda för att tillvarata de möjligheter som digitaliseringen innebär för sälj, marknad och andra kundnära funktioner? Den frågan ställde sig ProSales i studien "B2B Sales & Marketing Digitalization Study” som genomfördes i början av 2017.

Nu kan du ta del av resultatet i en kärnfull presentation av strategiproffset Joakim Rönnblom från ProSales Consulting som samtidigt delar med sig av sina erfarenheter och framgångsfaktorer från nationella och internationella uppdrag:

  • Vad innebär "digital transformation" för marknadsföring och försäljning inom B2B?
  • Hur närmar vi oss de investeringsbeslut som digitaliseringens möjligheter medför? 
  • Hur kan ni som bolag få ut mer av era digitala satsningar genom att använda er av mer ”utifrån-in” och kundorienterat angreppssätt?

Som deltagare kommer du att få ta del av exempel och kunskap om hur du skapar er mer "digitalt redo" sälj- och marknadsorganisation. 

Joakim Rönnblom

Joakim jobbar som rådgivare åt stora och medelstora B2B-bolag i affärsstrategiska frågeställningar som rör försäljning- och marknad - ofta kopplat till just digitalisering. Med sin erkänt analytiska förmåga hjälper han företag i olika branscher att utveckla och implementera affärsstrategier, erbjudanden och organisationsmodeller i syfte att framtidssäkra förmågan att skapa uthålligt lönsam tillväxt.  

SÄKRA DIN PLATS PÅ SALES AWARD

FULLSATT!

The Sales Conference är nu fullbokat. Sätt upp dig på väntelista, då finns fortfarande chansen att få tag på en biljett.
Till Sales Award Gala finns fortfarande några få biljetter kvar, boka idag för att säkra din plats.

STOCKHOLM

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..