OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Johan Åberg
VD och grundare av Next State
 
 

Hur kan du vinna större affärer smartare?

Förkorta säljprocesserna och öka ordervärdet

Majoriteten av de mest framgångsrika B2B-bolagen har en betydande andel stora affärer hos nyckelkunder. Affärer och kunder som är mer eller mindre avgörande för hela bolagets framtid. Trots det läggs sällan tillräckligt med kraft på att tillvarata potentialen hos dessa kunder. I den här sessionen med superinspiratören Johan Åberg får du lära dig hur du:

  • Minskar prispressen genom smarta sälj- och marknadsaktiviteter.
  • Förkortar säljprocesserna och ökar ordervärdet på stora affärer.

Johan har en enkel ”no nonsense” approach och föreläser i år på stora scenen som en av huvudtalarna. Du får massor av inspiration och samtidigt tydliga, praktiska råd för hur din organisation kan jobba smartare och mer genomtänkt för att vinna större affärer. 

Johan Åberg

Johan är vd och grundare av Next State där han hjälper företag att vinna större affärer smartare, korta ned säljprocessen och öka ordervärdet genom effektivt samarbete mellan sälj och marknad. 

På The Sales Conference 2016 fick Johan toppbetyg som föreläsare. Ett bolag som var på plats och följde Johans råd har lyckats öka sin försäljning med 57 procent 2017 med hjälp av råd från föreläsningen. Johan Åberg skriver just nu också en uppmärksammad bok MEGADEALS tillsammans med Christopher Engman, CRO/CMO på Climeon där de intervjuar de vassaste säljarna på MEGADEALS i världen. Resultatet blir ett ramverk kring hur du kan jobba smartare med stora och komplexa B2B-affärer.

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..