OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

oliver lopez
I gränslandet mellan försäljning och marknadsföring

INSIKTSFÖRSÄLJNING​

Hur blir säljaren det unika värdet?

Hur kommer det sig att majoriteten av alla säljare fortfarande sätter sig själva, sina erbjudande och sitt egna företag i centrum när det egentligen handlar om att vara värdet själv genom att ta rollen som expert på kundens verksamhet? På den här föreläsningen ger Oliver Lopez - säljexperten som myntat begreppet insiktsförsäljning och aktuell med boken på samma tema - dig lönsamma insikter om:

  • Hur går vi från att ha säljare som kommunicerar värde till att bli värdet själva?
  • Hur får du dina säljare att våga ifrågasätta, utmana kunden och komma med nya infallsvinklar som får kunden att tänka i nya banor?
  • Hur kan vi lämna fokus på produkten till att skapa en känsla av unikitet med de insikter vi tillför kunden?

Oliver Lopez 

Oliver Lopez är en av landets ledande föreläsare och rådgivare i gränslandet mellan försäljning och marknadsföring. Genom att kombinera kunskap om digitala plattformar och processer med mänskligt beteenden bidrar han med inspiration och kunskap som hjälper chefer och säljare att uppnå ökad lönsamhet och kortare säljcykler. Oliver är även licensierad konsult för Hubspot - ett av världens största system för inbound marketing. 

SÄKRA DIN PLATS

Anmäl intresse

The Sales Conference har de senaste åren varit fullbokat. Anmäl ditt intresse så meddelar vi dig när biljettförsäljningen startar.

STOCKHOLM

anmäl ditt intresse här

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..