OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Sara Larsen
Den klarast lysande stjärnan på den moderna B2B-försäljningshimlen
 

Försäljningschef - Led den digitala förändringen!

Dina medarbetare är en kraftfull resurs

I en digital värld - där alla med ett enkelt knapptryck i sociala medier kan nå tusentals mottagare - blir dina medarbetare en kraftfull resurs för att bygga relationer och stärka er B2B-affär. På den här föreläsningen med Sara Larsen - "Den klarast lysande stjärnan på den moderna B2B-försäljningshimlen just nu" får du insikter om:

  • Varför försäljningschefen har ett ansvar för att leda förändringen kring företagets digitala närvaro online.
  • Hur säljarnas kunskap är er starkaste resurs för att lyckas med digital B2B-marknadsföring digitalt 
  • Hur ett holistiskt perspektiv på hela kundresan - från första touchpoint digitalt, fysiska möten till leverans - ligger inom ansvaret hos försäljningschefen.

Eller som hon själv uttrycker det: "Försäljningschefen kan inte sitta och köra enbart traditionella metoder längre, utan behöver själva ta ansvar och snabbt komma upp på banan med marknadsteamet, för att driva den digitala närvaron i hela kundresan. Kunden är i digitala kanaler - var är ni? Team Revenue - here we come!"

Sara Larsen

Sara Larsen lever som hon lär. I sociala medier är hon en frontfigur och en uppskattad inspiratör för tusentals personer i hur man effektivt bygger förtroende och relationer som leder till affärer och ökat varumärkeskapital. På företaget Doidea missionerar hon om, och utbildar i, hur säljchefer ska möta den moderna och digitala B2B-kunden med sitt team och hur man tar steget från analog till digital försäljning och bli värdeskapande på riktigt.

SÄKRA DIN PLATS PÅ SALES AWARD

FULLSATT!

The Sales Conference är nu fullbokat. Sätt upp dig på väntelista, då finns fortfarande chansen att få tag på en biljett.
Till Sales Award Gala finns fortfarande några få biljetter kvar, boka idag för att säkra din plats.

STOCKHOLM

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..