OM KONFERENSEN

The Sales Conference

Nordens ledande B2B-konferens firar 10-årsjubileum!

Stefan Thorberg
Founder och CEO Inspiration Company

Gamification i komplex B2B försäljning

Så engagerar och styr du dina säljare mot ökad försäljning i värdebaserad komplex B2B-försäljning

Studier av ProSales visar att den största utmaningen försäljningschefer står inför är att skapa en mer värdebaserad försäljning som fokuserar på säljarnas möjligheter att förstå kundens komplexitet, utmaningar och behov. Men få företag lyckas. På den här föreläsningen med Stefan Thorberg, expert på motivation och beteendeförändring, får du ta del av undersökningsresultat och samlade erfarenheter från 100.000 deltagare i motivationsprogram om varför man inte lyckas och vad du som försäljningschef kan göra. Du får svar på frågor som:

  • Hur kan jag stötta ett förändrat beteende och få säljarna att vilja förändras, utvecklas och anpassa sitt beteende till komplex värdeskapande försäljning genom Gamification in Business? 
  • Hur ersätter jag förlegade säljtävlingar och gamla bonusbaserade belöningsmodeller med nya tidens motivations- och beteendeförändringsprogram? 
  • Hur kan jag som chef få större uppskattning för mitt ledarskap genom förbättrade säljprestationer och mer motiverade medarbetare?

Stefan Thorberg

Stefan Thorberg har över 25 års erfarenhet som framgångsrik säljare, försäljningschef, marknadschef, VD och entreprenör. Idag är han founder och CEO för Inspiration Company där han hjälper B2B-företag att öka sin lönsamhet och tillväxt genom beprövade motivations- och kundlojalitetsprogram. 

SÄKRA DIN PLATS PÅ SALES AWARD

FULLSATT!

The Sales Conference är nu fullbokat. Sätt upp dig på väntelista, då finns fortfarande chansen att få tag på en biljett.
Till Sales Award Gala finns fortfarande några få biljetter kvar, boka idag för att säkra din plats.

STOCKHOLM

Kontakta oss

TSC 2017

Tack, vi har mottagit din förfrågan och återkommer så snart som möjligt.

Oops! Något gick fel, försök igen..